Sport är kul – Rent av det bästa som finns!

EVENT-delen hos oss på poppelsport.se är i stort också kopplat till idrottslivet. Vill ni ha hjälp med ett företagsevent i padel? Eller kanske ett sponsormästerskap i golf? Eller en e-sportturnering? Ett mästerskapsbesök?

Vi har verksamheten uppdelad i tre olika ben men till väldigt hög grad hänger alla delarna mer eller mindre ihop i de olika aktuella samarbeten vi arbetar med.

Denna delen benämns som EVENT, men hänger till stor del samman med framförallt SPORT-delen av verksamheten men även det under SAJT.

Här ligger till exempel samarbeten med privatpersoner/grupper som vill ha hjälp att arrangera exempelvis turneringar inom e-sport.

Andra saker vi jobbar med i denna delen av verksamheten är att tillsammans med partners åka iväg på exempelvis idrottsmästerskap.

Förslag på andra delar av EVENT, ni kanske vill ha hjälp att arrangera ett större mästerskap? Här finns erfarenhet av att ha arrangerat två stycken SM i beachhandboll samt de första officiella landskamperna någonsin på svensk mark i samma idrott!

Eller varför inte åka på travresa ett gött gäng? Eller kanske en golftour?

Sueno golf resort, Belek, Turkiet

Vi försöker se möjligheter istället för begränsningar, hör av er!