Klubbchef KFUM Ulricehamn

Sedan 2013 har Henrik på poppelsport.se jobbat deltid i handbollsföreningen KFUM IK Ulricehamn. På senare år benämnd som Klubbchef.

Inledningsvis handlade uppdraget om att ansvara för arbetet med klubbens sponsorer. Över tid har uppdraget utvecklats lite grann men fortfarande är huvuduppdraget sammanfattningsvis att ansvara för att klubben får in nödvändiga intäkter.

I det svenska föreningslivet är väldigt mycket traditionellt sett baserat på ideellt arbete. Det är av absolut största vikt att det fortsätter att vara så för att vi ska bibehålla det, ur folkhälsoperspektiv, viktiga idrottsföreningslivet.

MEN, i takt med att samhället förändras och människors tid värderas på ett annat vis än för bara ett decennium sedan så blir nyckelpositioner numera allt oftare betalda i olika stor grad. För ett par år sedan röstades det vid ett styrelsemöte i föreningen fram att rollen som Henrik har i KFUM Ulricehamn ska benämnas ”Klubbchef”.

Administration, ansvara för intäkter & utgifter samt arrangemang är några exempel. Matchläggningar, hallbokningar och material & kläder är andra. Även kontakter med förbund & kommun samt bidragshanteringar är bara delar av vad Henke jobbar med i KFUM handboll.

Vill din förening ha hjälp? Tveka inte att ta en kontakt med oss så snackar vi igenom ett eventuellt upplägg på ett samarbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *