Poppel Sport & event har grunderna i ett galet sportnörderi och jobbar med olika projekt inom idrottens värld.

Jag som driver Poppel sport & event heter Henrik Lindgren och har ett hittills 40-årigt liv kopplat till idrottsvärlden på olika vis.

Är utbildad Digital business developer (digital affärsutvecklare) och strävar efter det som livet handlar om, se till att ha så roligt du kan av livet – man vet aldrig hur morgondagen ser ut…

Med det som mantra så förenar jag nytta med nöje så långt jag kan i och med mitt arbete i min firma Poppel sport & event. Även om inga jobb alltid är världens roligaste så mår människan bättre om man trivs, det är VIKTIGT!

Erfarenhet som butiksägare, sportresesäljare, klubbchef, projektledare för SM-tävlingar & beachhandbollslandskamper har jag tagit med mig och kopplar på min utbildning som digital affärsutvecklare in i nuvarande arbetsliv.

I denna firma jobbar jag gärna tillsammans med olika partners på olika nivåer. Vill du vara med? Hör av er så kanske vi blir kollegor?

Små som stora, ensamma eller delade, nya eller gamla? Ja vi jobbar med alla möjliga olika projekt. Vi gör det gärna tillsammans med andra verksamheter eller personer dessutom. Idrottsföreningar, näringsverksamheter eller privatpersoner – vill ni utveckla era idéer på olika vis. Tveka inte att höra av er, vi vill göra saker tillsammans för WIN-WIN!