Föreningsutveckling med KFUM Ulricehamn

Nu jobbas det med föreningsutveckling med KFUM Ulricehamn!

Ett av våra största och mest stadiga uppdrag har under det senaste decenniet varit som partner åt handbollsföreningen i Ulricehamn, KFUM IK Ulricehamn. Uppdraget är brett men sammanfattas via ett beslut från föreningens styrelse som ”Klubbchef”.

Till allra största del handlar det om att arbeta med klubbens ekonomi och främst dess olika intäkter. Utöver det handlar det om att arrangera klubbens olika hemmamatcher och ett och annat större evenemang. Mer om några större event som vi på Poppel Sport & event jobbat med åt KFUM Ulricehamn berättar vi gärna mer om!

Nu under handbollssäsongen 2021/2022 är vi projektledare för ett projekt som varar under tre månader. Det handlar om föreningsutveckling för KFUM Ulricehamn på flera olika vis.

Det kommer att tillsättas en projektgrupp på totalt sex personer som kommer att jobba med både ”stort & smått”. Som start finns det en fast agenda med några givna punkter att jobba med. Utöver det så kommer alla personer i projektgruppen även att jobba med utveckling kopplat till individens egna tankar för föreningens framtida utveckling.

Sysslorna i det aktuella projektet kan handla om uppdaterade dokument om föreningen, samarbeten och sponsorer. Men även en hel massa andra spår. Stort förtroende för de inblandade personerna i projektet som jobbar under devisen ”frihet under ansvar”.

Är du inblandad i en förening som önskar stöttning, tankar & idéer eller rent av operativ arbete gällande föreningsutveckling så kontaktar du oss via vårt kontaktformulär på hemsidan. Vi är sugna på all möjlig utveckling. Varför inte en koppling till föreningens digitala närvaro? Vi har nämligen ett supergott samarbete med en nystartad mediebyrå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *